marți, 11 septembrie 2012

CĂSUȚE PENTRU PĂSĂRELE - să le ajutăm să treacă mai ușor peste vremea rea !Dragii mei prieteni mai mititei și mai măricei....cum a venit toamna și foarte curând vor începe ploile reci și....nu foarte departe este iarna...nu știu dacă vă amintiți dar am postat anul trecut, în iarnă, câteva imagini cu păsărele zgribulite pe timp de vreme rea. Veți vedea în imaginile de mai jos câteva modele de căsuțe de păsărele ale unor oameni care nu doar se gândesc cu dragoste la ele dar și acționează, lucrează și încearcă să le ajute.

Poate că nu toți suntem asemenea meșteri pricepuți și nici nu avem prea mulți bănuți în buzunărele, dar ce ziceți ? Dacă la școală veți propune doamnei învățătoare sau oricărui alt profesor, să faceți o astfel de activitate - să construiți câteva căsuțe pentru păsărele - când sunteți mai mulți totul pare mai ușor: un copil poate aduce scândurele, altul vopsea și tot așa, câte puțin....veți ajuta păsărelele să îndure vremea rea. Și hotărât, îngerașul fiecăruia dintre voi o să-i spună lui Moș Crăciun ce cuminți și plini de compasiune sunteți !

3 comentarii:

 1. Superbe ! Idei materializate frumos si daruite tuturor ! Felicitari !

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt minunate!Chiar bijuterii unele!Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc, Cristina ! Mă bucur nespus de mult că ți-au plăcut !....Poate meșterești și tu cu prietenii...cine știe, o inimioară de vrăbiuță îți va mulțumi la iarnă...într-un fel anume...o șoaptă de înger și un „mulțumesc” printre fulgii de zăpadă...

   Ștergere