luni, 3 septembrie 2012

AFRICA în frumoasele fotografii ale lui SCOTT STULBERG









Scott Stulberg este un fotograf care în peste 25 de ani de activitate s-a specializat în fotografii de călătorie și lucrează pentru mai multe agenții printre care renumitele Corbis și Getty Images.

Exemplare din fotografiile sale sunt expuse în expoziții din întreaga lume. Câteva imagini foarte frumoase sunt expuse la expoziția permanentă de la Națiunile Unite (UNO) și la Centrul medical UCLA în camerele a peste 60 de bolnavi internați aici.

Mai jos aveți o selecție din albumul despre Africa - veți vedea și oameni din Africa și mai ales copii - după cum vedeți, dragii mei prieteni inteligenți și frumoși, copiii din Africa - la fel ca toți copiii din lume - sunt frumoși, curioși să afle despre lume și chiar dacă sunt foarte săraci, și lor le plac jucăriile, și ei cântă, și ei își iubesc părinții ca și voi.  Pentru că știu că înțelegeți lucruri mult mai grele decât ce vreau eu să spun acum, am să vă aduc aminte că atunci când sunteți supătați că părinții nu v-au cumpărat anumite lucruri.....vă rog, mai gândiți-vă odată : sunt copii care nu știu ce este o ciocolată sau o prăjitură cu frișcă....adică....niște fleacuri pentru voi.

V-am pus câteva cântece africane, cântate de una din cele mai mari cântărețe ale continentului ”negru” - asta vă poate ajuta să înțelegeți mai bine cum sunt africanii.
























































































































































































































































© Scott Stulberg