sâmbătă, 24 noiembrie 2012

IMAGINI DE IARNĂ - ANIMATED GIF


17 comentarii:

 1. Imagini splendide de iarna!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc foarte mult pentru vizită și pentru apreciere. Nu sunt creatoarea lor dar le poți folosi tot așa cum poți folosi orice ai nevoie de pe acest blog. Îți doresc o viață frumoasă !

   Ștergere
 2. sunt foarte frumoase imaginile si se potrivesc cu anotimpul acesta. felicitari pentru prezentarea lor

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc pentru vizită și pentru aprecieri, Cornelia ! Mă bucur că vă plac și le puteți folosi fără grijă. Din păcate, la mine nu mai este zăpadă, s-a topit și este doar o ploaie ca de toamnă târzie dar...poate, cine știe ? Poate va mai ninge. Vă doresc o iarnă plină de veselie.

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Mulțumesc Shumy pentru vizită și pentru comentariul tău. Ai avut cuvinte...adică uneori este suficient și eu mă bucur foarte mult când cineva lasă, fie și un cuvânt, pentru că înseamnă o apreciere a muncii mele și a faptului că împărtășesc cu voi toate acestea, așadar...chiar m-au bucurat cele câteva cuvinte ale tale. Îți doresc o viață plină de lucruri frumoase !

   Ștergere
 4. sunt superbe cind sunt trista deschid pagina dumneavoastra si ma uit cu atentie va doresc multa sanatate

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Drăgălașa mea prințesă (nu contează vârsta ta, oricum nu poți fi mai în vârstă decât mine), mă bucur că-ți plac imaginile de aici, dar de ce-ai fi tu tristă ? Ai un îngeraș care te păzește (și pe care oamenii mari l-au poreclit ”intuiție”) și tristețile tale vin din faptul că ești o fire sensibilă, dar asta este frumos și te face o persoană specială. Chiar dacă te superi, dacă plângi, dacă râzi, ești vie, așa sunt oamenii vii, cu trăiri - mai bune, mai rele - dar eu am găsit pe Internet ceva care mă ajută când sunt mofluză. Vrei să asculți ? Spune așa:”Eram supărată că nu am pantofi dar, cum mergeam pe stradă, am văzut un copil fără picioare și atunci am înțeles că supărarea mea nu avea rost”. Nu vreau să spun că supărările tale nu au rost, dar pe mine, viața m-a învățat că multe supărări îmi veneau pentru că nu aveam răbdare. Dumnezeu ne iubește nespus de mult, nici nu înțelegem noi cât de mult, deci nu ne vrea răul sau nu vrea să suferim: totul este să avem răbdare pentru că El nu întârzie niciodată. Ne dă ce ne trebuie, atunci când ne trebuie. Sunt momente când dacă am primi ceva mai devreme, nu i-am înțelege valoarea darului. Drăgălașa mea, nu vreau să crezi că ți-am făcut morală, pentru că nu-i morală, asta este o încurajare. Aș dori să-ți imaginezi că te-am îmbrățișat și mă auzi cum îți spu: Totul o să fie bine. Chiar mai bine decât te aștepți tu. Să rămâi sensibilă și să ai parte de iubire și lucruri frumoase !

   Ștergere
 5. Foarte frumoase aceste imagini . Multumesc ca oferiti ocazia sa bucure sufletele noastre ale vizitatorilor ! Felicitarile mele stimata doamna !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc, dragă Maria, pentru vizită și pentru frumoasele tale cuvinte. Mă bucur nespus de mult că vă aduc un zâmbet și puțină căldură în suflet. Îți doresc o iarnă plină de căldura iubirii celor dragi !

   Ștergere
 6. Foiarte frumoase, am tot căutat asemenea imagini (gif) pe net, şi tare m-am bucurat că am descoperit acest blog. La mine nu s-au deschis câteva... poate altădată. Felicitări! Imi voi face timp i pentru texte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc pentru vizită și pentru amabilele tale cuvinte. În ceea ce privește faptul că nu toate imaginile s-au deschis, eu folosesc mereu două browsere, unul mozilla firefox (dar SeaMonkey - de aceeași) și celălalt Explorer și când ceva nu se deschide cu siguranță se deschide cu cealaltă variantă. Ne maai întâlnim pe aici, poate. Să ai o iarnă frumoasă și fericită !

   Ștergere
 7. V-am descoperit! M-am bucurat ca un copil si va multumesc! Va doresc un Craciun fericit si un An Nou cu sanatate si impliniri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că m-ai descoperit, ribana ! Și mă bucur că postarea a avut acest efect asupra ta ! Îți doresc ție și celor dragi ai tăi un Crăciun plin de magia copilăriei și a iubirii și un An Nou extraordinar prin lucrurile bune și frumoase pe care ți le va aduce !

   Ștergere
 8. Foarte frumoase imaginile! Extraordinare!

  RăspundețiȘtergere
 9. superbe imagini ,relaxante,cind le privesc imi degaja atita liniste ,IMI ADUCE ZIMBET PE BUZE ,IMI PLACE ...FELICITARI

  RăspundețiȘtergere